Word lid!

25 juni 2022

Studiedag en banenmarkt ineen

Vanaf vandaag is de inschrijving van start, u kunt zich hier inschrijven via Eventbrite.

Met maar liefst 18 taalaanbieders is het een grote banenmarkt. Direct solliciteren is zeker mogelijk! Daarnaast is er aan het eind van de studiedag nog een paneldiscussie met een paar nt2-docenten (wie wil er meedoen?) en taalschoolhouders om met respect en wederzijds begrip een goede basis van vertrouwen op te bouwen. De BVNT2- voorzitter Esther is er ook voor al je vragen m.b.t. het lidmaatschap van onze beroepsvereniging.

 

Daarnaast zijn er een 4-tal workshops:

  • het Broodfonds is zeker interessant voor ZZPénde docenten en geeft een boel informatie hoe dit alternatief voor een arbeidsongeschiktheidverzekering werkt. AANRADER!
  • de jurist van de AOB, dhr. Jim van Enden, deze is er 2 maal zodat je toch mee kunt doen in ronde 2 mocht de eerste vol zitten. Alles wat je wilt weten over arbeidsrecht, je eigen rechten en plichten en over verschillende contractvormen krijg je te horen in deze workshop. Uiteraard is er bij iedere workshop tijd voor vragen.
  • boekhouden/administratie met tips en tricks en ook hier weer een vragensessie. De workshop wordt gegeven door Patricia van Helsdingen en David Hidajattoellah staat Patricia bij.
  • je zichtbaarheid vergroten als NT2- docent (zowel de freelancer als de docent in loondienst) gegeven door Harriët Roelof en Angelique Klep.

 

Plaats: ISK-Ithaca Stroyenborchdreef 2 te Utrecht
Te bereiken met het OV, via Utrecht-Overvecht en CS Utrecht, meestal lijn 6 (soms 3) voor de bus.

U komt toch ook???