Word lid!

23 maart 2018

Studiemiddag werkgroep inburgering: Werken aan de inhoud!

De werkgroep inburgering nodigt u uit voor een studiemiddag in zalencentrum Vredenburg in Utrecht, waarin veel aandacht is voor de eerste bevindingen van de inspecteurs van Blik op Werk die inburgeringslessen beoordelen.
De studiemiddag is op 23 maart 2018 van 13.00 – 17.00 uur.

Programma
12 -13 uur  Inloop
13 – 13.45 uur plenair over ‘toezicht in de klas’. Informatie over de lesbezoeken van de inspecteurs van ITTA
14 – 15 uur  workshopronde 1
15.15 – 16.15 uur workshopronde 2
16.30 – 17.00 afsluitende borrel

We beginnen met een inleiding door Elwine Halewijn van het ITTA over de inspecties. Ze vertelt over de inhoud van de inspecties en de eerste resultaten. Er is ook ruimte voor vragen en discussie.
U krijgt tijdens de studiemiddag lesgerichte informatie en tips, over hoe om te gaan met de vijf opvallendste punten die uit de inspecties naar voren zijn gekomen.

Er zijn vijf workshops:

  1. Praktijkgericht leren workshopleider Monique Schoorl,
  2. Werken aan spreekvaardigheid workshopleider Margreet Verboog,
  3. Werken aan uitspraak workshopleider Marieke Goedegebure,
  4. Het geven van feedback workshopleider Lidy Zijlmans
  5. En activerend lesgeven workshopleider nog niet bekend.

U kunt aan twee workshops deelnemen.

Het belooft een inspirerende middag te worden waarin docenten en taalaanbieders volop met de inhoudelijke kant van ons NT2-vak bezig zullen zijn.

Op de studiemiddag zal naar verwachting ook een vertegenwoordiger van de werkgroep zzp aanwezig zijn, voor vragen en opmerkingen over de rechtspositie van docenten Nt2

U kunt zich voor de studiemiddag opgeven via de website van de beroepsvereniging www.BVNt2.org. De kosten zijn € 30. Betaling is contant en gepast aan de zaal op de studiemiddag zelf; u kunt niet pinnen of achteraf betalen. Wacht niet te lang met opgeven want er is slechts plaats voor 120 deelnemers. Leden van de beroepsvereniging hebben voorrang bij de aanschaf van een kaartje.

 

 

Presentaties

Workshop_Praktijkgericht_Leren

Workshop spreken BVNT2