Word lid!

Werkgroep conferenties

Berichten voor de leden

Belangrijke informatie over de NT2-conferentie van 25 september as.

Het is bijna 3 september en dan kunt u zich aanmelden voor de grote NT2-conferentie. U kunt kiezen voor fysieke deelname in Tilburg of voor online deelname.

Bij inschrijving kiest u gelijk voor de te volgen workshops en u betaalt gelijk voor uw ticket (€140 voor fysieke deelname of €95 voor online deelname).

Het programma begint met een plenaire opening voor zowel fysieke als online deelnemers.
Onder leiding van Elwine Halewijn (Directeur Volwasseneneducatie/ senior adviseur, ITTA UvA) maken deelnemers in de keynote kennis met de belangrijkste elementen van de nieuwe Wet Inburgering en de bijbehorende drie nieuwe leerroutes. Hoe gaat de inburgering vanaf 1 januari 2022 eruitzien? Met deze nieuwe wet krijgen gemeenten een belangrijke rol bij de begeleiding van nieuwkomers die inburgeringsplichtig zijn. Na een introductie van Bas Schuiling (Bas Schuiling Consultancy) over de Veranderopgave Inburgering komen de drie leerroutes een voor een aan bod.
Annemarie Nuwenhoud vertelt u over de Z-route, Sandy Posthumus Meyjes over de B1-route en Mayke Rameckers en Wilfried Meffert over de Onderwijsroute. In diverse bijdragen op de conferentie wordt dieper ingegaan op het specifieke karakter van de drie routes.

Daarna volgen de rondes met presentaties en workshops.
Let op: er zijn inmiddels een paar kleine wijzigingen in het programma doorgevoerd. Bekijkt u voor aanmelding de definitieve tekst van het programma.
Het definitieve programma vindt u hier:
• Het programma en de uiitgebreide beschrijving van de workshops en presentaties voor de fysieke deelnemers
• Het programma en de uitgebreide beschrijving van de workshops en presentaties voor de online deelnemers
Er is op de locatie in Tilburg een materialenmarkt. Uitgevers en ander partijen zullen in lokalen of buiten weer alle informatie voor u hebben. Hierover krijgt u voor aanvang van de conferentie meer informatie. Voor de online deelnemers is er een online materialenmarkt. Ook hierover wordt u later geïnformeerd.

We willen natuurlijk dat de NT2-conferentie in een goede, maar ook veilige sfeer verloopt.
Daarbij hebben we rekening te houden met de huidige corona-richtlijnen van de overheid. Dat betekent, dat we bij de fysieke conferentie in Tilburg deelnemers zullen controleren op een Coronatoegangsbewijs

Coronatoegangsbewijzen zijn:
• Vaccinatiebewijs
• Herstelbewijs: bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van Corona
• Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit. Via deze link kun je een afspraak maken Testen voor toegang – Laat je testen voor toegang.

Het coronatoegangsbewijs kun je bij binnenkomst tonen via de CoronaCheck-app of je kunt het bewijs printen via https://coronacheck.nl/nl/

Bij binnenkomst van de conferentie in Tilburg vindt er dus controle plaats op:
• Coronatoegangsbewijs in combinatie met het tonen van uw legitimatiebewijs
• Toegangsbewijs (deze ontvangt u na afronding van uw aanmelding via Eventbrite)
Let op: zonder deze beide bewijzen krijgt u geen toegang.

Vaste zitplaats
De overheid heeft richtlijnen opgesteld die gelden voor evenementen die binnen plaatsvinden mét coronatoegangsbewijs. Wij moeten ons hieraan houden tijdens de conferentie.
• Alle deelnemers hebben een vaste zitplaats bij opening en programma. Na binnenkomst heb je de gelegenheid om iets te drinken te pakken. Daarna verzoeken we je om direct plaats te nemen in de zaal en aan te sluiten in de rij die op dat moment gevuld wordt. Wil je naast bepaalde collega’s zitten, zorg dan dat je tegelijkertijd naar binnen gaat.
• Bezoekers hoeven geen 1,5 meter afstand te houden
• Bij het wisselen van zaal/lokaal is het verplicht een mondkapje te dragen, tenzij anders aangegeven.

Online volgen van de conferentie.
Wilt u niet fysiek de conferentie bijwonen, dan is het dit jaar is ook mogelijk de conferentie online te volgen. Ook hierbij maakt u een keuze voor presentie/workshop. Let op: Als u kiest voor deze optie, kijkt u dan goed wanneer de presentaties en workshops plaatsvinden. De opening wordt rechtstreeks gestreamd. Ook hiervan ontvangt u een link.

Hoe werkt het?
De aantallen voor workshops / presentaties zijn beperkt, zodat u ook online voldoende begeleiding en interactie heeft. Er wordt gebruikt gemaakt van Teams.
Kort voor de conferentie ontvangt u in uw mail de uitnodiging voor het programma van uw keuze.

Deze uitnodiging ontvangt u per workshop die u heeft gekozen en wordt gestuurd naar het mailadres wat u bij inschrijving opgeeft. Controleert u dit mailadres goed, zodat de uitnodigingen goed bij u binnen komen.

Ms Teams
Als u al met Teams werkt, maakt u waarschijnlijk gebruik van de app. Maakt u geen gebruik van teams adviseren wij u de gratis app te downloaden op uw laptop / pc, via onderstaande link.
Download desktop-apps en mobiele apps van Microsoft Teams

Deelnemersprijzen

Bijwonen conferentie bij Fontys Tilburg (Fysiek): € 140,-

Incl. koffie/thee/water/lunch en afsluitende borrel.

Online deelname: € 95,00

U volgt het programma van uw keuze online via Teams.

 

 

 

U kunt zich hier aanmelden voor de conferentie.