Word lid!

Breda: coördinator studiehuis + docent instroomgroep gezocht

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd Breda: coördinator studiehuis + docent instroomgroep gezocht

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3597
  Anoniem
  Gast

  Delken&Boot is per direct op zoek naar een coördinator studiehuis en docent instroomgroep op onze vestiging in Breda.
  Het gaat om een combinatiefunctie van 16 uur per week.

  Het Studiehuis Breda is er in de eerste plaats om cursisten van D&B een plek te bieden waar zij rustig huiswerk kunnen maken, examens kunnen oefenen of het internet kunnen raadplegen. Cursisten kunnen in het Studiehuis terecht om in een ontspannen, huiselijke sfeer verdiepingsopdrachten te maken, extra te oefenen met spreken, samen de (start!)krant te lezen en (taal)spelletjes te spelen.

  Daarnaast organiseren we vanuit het studiehuis informatiebijeenkomsten over o.a. taalmaatjes en themabijeenkomsten waarbij oefenen met spreekvaardigheid centraal staat.

  Tot slot vindt de implementatie en uitvoering van het Instroomprogramma voor nieuwe cursisten van Delken&Boot plaats in het Studiehuis.

  Als coördinator van het Studiehuis ben je verantwoordelijk voor een inspirerende en correcte uitvoering van de taken van ons Studiehuis in Breda. Als coördinator zorg je ervoor dat het Studiehuis er altijd netjes uitziet, dat de administratie op orde is, dat iedere cursist geholpen wordt en er informatieve, uitnodigende activiteiten georganiseerd worden. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor taalvrijwilligers en initieer en beoordeel je kleinschalige, lokale samenwerkingen en projecten. Tot slot verzorg je de lessen zoals die gegeven worden aan de startende cursisten in de Instroomgroep.

  Je valt onder de begeleiding van het Programmateam en onder de verantwoordelijkheid van de Vestigingspartner.

  Om deze taken goed te kunnen uitvoeren beschik je over een:
  – NT2-certificaat
  – gezonde dosis humor
  – flexibele instelling
  – gastvrije uitstraling

  en ben je:
  – in staat om gedifferentieerd te werken
  – representatief
  – creatief
  – oplossingsgericht
  – behulpzaam maar zet je in op zelfredzaamheid van de cursist
  – enthousiast maar kritisch over nieuwe projecten en activiteiten

  Wij bieden je:
  Een zelfstandige, veelzijdige baan met veel ruimte voor eigen initiatief binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je zult aan de slag gaan in een professionele, informele en enthousiaste sfeer tegen een marktconform salaris.

  Heb je interesse of wil je meer informatie?
  Neem dan contact op met Marlinde Abbasi Kashkooli, vestigingspartner Delken&Boot Breda via marlinde@delkenboot.nl of via 06 –23210529

  Graag ontvangen wij via dit emailadres jouw CV inclusief een korte motivatie vóór maandag 9 oktober a.s.  De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 11 oktober.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.