Word lid!

docent beschikbaar

De Beroepsvereniging Forums Docent beschikbaar docent beschikbaar

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2503
  Ruben Kuipers_
  Sleutelbeheerder

  Mijn naam is Sanjay Ram en ik werk inmiddels zeven jaar als taaldocent waarvan een aantal jaar als NT2-docent.  Ik heb een ruime ervaring in het onderwijs. Ik heb drie jaar lesgegeven aan de Hogeschool Utrecht, faculteit veiligheidskunde. Ik heb inmiddels ook vier jaar ervaring als docent inburgering.

  Ik ben een docent die goed in staat is om lessen in taalvaardigheid, communicatie en sociale vaardigheden te verzorgen. Ik heb ervaring in het werken met studenten uit andere culturen.  Ik heb vaak gehoord van collega’s en studenten dat ik creatief ben ingesteld.

  Ik heb deze september mijn Bachelor Omgangskunde aan de Hogeschool Leiden gehaald. Dit is een tweedegraads lesbevoegdheid. Ik wil mensen graag helpen in hun ontwikkeling. Ik wil ze helpen bij hun  eerste lastige stappen. Het is motiverend om te zien dat mensen de kennis en inzichten die zij bezitten gaan toepassen.

  Een goede les bevat voor mij een goede structuur, een goede inhoud en is toepassingsgericht. Ik wil in mijn klas altijd zorgen voor een positieve, taakgerichte sfeer. Het is voor mij belangrijk dat studenten in de les worden uitgedaagd door de lesstof en de werkvormen om zo een goede prestatie te leveren. Aan de hand van feedback kan ik mijn lessen bijstellen.

  Ik wil dat de studenten zo zelfstandig mogelijk werken, maar wel onder een goede begeleiding met afnemende sturing. Ik vind persoonlijk dat studenten het best tot hun recht komen in een omgeving waar de kwaliteit van het onderwijs voorop staat.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.