Word lid!

docent NT2 Hongarije

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd docent NT2 Hongarije

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3344
  Anoniem
  Gast

  Vacature beschrijving docent NT2 / Hongarije

  Al jarenlang richt Au Care zich op het opleiden van Hongaarse verzorgenden en verpleegkundigen. In onze eigen taal-en cultuurschool vlak bij het Balatonmeer in Hongarije hebben wij inmiddels meer dan 180 cursisten opgeleid. De meeste van deze cursisten zijn inmiddels in Nederland aan het werk in de reguliere thuiszorg of als inwonende zorgverlener. Daarnaast zijn we nu bezig met de voorbereidingen om deze cursus te gaan geven aan Hongaarse artsen/specialisten.
  Om aan de toenemende vraag in 2017 te kunnen voldoen zijn wij op korte termijn op zoek naar initiatiefrijke, resultaatgerichte zelfstandige docenten met verantwoordelijkheidsgevoel en pioniersgeest.
  Wij bieden een uitermate prikkelende uitdaging in Hongarije met een gemotiveerd team van hoger opgeleide cursisten. U staat er niet alleen voor maar wordt omringd door een team van eveneens enthousiaste collega’s en medewerkers van Au Care dienstverlening.
  Een volledige cursus (ongeveer 8 weken) zal waarschijnlijk door meerdere docenten gegeven worden (in overleg bijv. bijvoorbeeld 4 weken) We gebruiken o.a. de Delftse Methode en een gevarieerde benadering (lezen, spreken, individuele activiteiten en groepslessen, aangevuld met Nederlandse spelletjes, muziek, films, nieuwsartikelen, etc) afgewisseld met opdrachtgever-specifieke zaken. Wij maken gebruik van leer- en oefenboeken, online klassikaal toegang tot de cursus en nieuwsberichten, computers en een beamer.
  Wij staan open voor goede kandidaten die in Nederland woonachtig zijn en bereid zijn vanaf 2 weken in te vullen. Bij wederzijdse tevredenheid kan de opdracht een periodiek karakter krijgen.
  Reageren of nadere informatie

  Au Care Medical Staffing
  T.a.v. Maurice Knoop

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.