Word lid!

Docenten Nederlands gezocht!

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd Docenten Nederlands gezocht!

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2739
  Anoniem
  Gast

  Wij zijn op zoek naar trainers Nederlands voor verschillende gebieden in Nederland.

  IVIO-Opleidingen is een landelijke aanbieder van Nederlandse taalcursussen, cursussen Staatsexamen, Inburgering, Alfabetisering, Taalophoging, Taal op de werkvloer en cursussen voor de VVE. Wij werken voor zowel gemeentes als bedrijven en zoeken geregeld trainers die wij kunnen inzetten voor onze trainingen. Denk aan trainingen voor individuele deelnemers, maar ook cursussen voor groepen.

  Inmiddels hebben wij voor meer dan 50 gemeenten door heel Nederland cursussen verzorgd, waaronder Enschede, Groningen, Eindhoven, Zutphen en onze hoofdstad Amsterdam.

  Voor onze trainers pool zijn wij op zoek naar trainers met een onderwijsbevoegdheid of NT2-certificering,  ervaring met zowel autochtone als allochtone Nederlanders en verschillende taalniveaus.

  Interesse? Neem contact met ons op! Je kunt voor informatie bellen met ons hoofdkantoor in Almere op telefoonnummer 0320-229900. Je kan dan vragen naar Anouk den Otter of Gerdien Breunesse. Je kunt ook je CV en motivatie mailen naar solliciteren@ivio.nl.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.