Word lid!

Docenten NT2 voor diverse trajecten in Amsterdam

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd Docenten NT2 voor diverse trajecten in Amsterdam

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3423
  Anoniem
  Gast

  Werken als docent NT2 bij TopTaal?

  – Goede tarieven
  – Homogene groepen
  – Fijne leslocaties
  – Geen tussentijdse instroom
  – Ondersteuning door inhoudelijk team
  – Contracten als ZZP-er of in loondienst

  Wij zoeken: gecertificeerde NT2-docenten in Amsterdam

  Heeft de Nederlandse taal geen geheimen voor jou en wil je jouw kennis en enthousiasme graag overbrengen aan onze cursisten die de Nederlandse taal (beter) onder de knie willen krijgen? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs binnen een informele werkplek? Dan zoeken wij jou, want binnenkort starten er weer nieuwe taalcursussen op diverse locaties in Amsterdam.

  Wat ga je doen?
  Het verzorgen van taaltrajecten in het kader van een van onderstaande trajecten:

  Taal voor Beginners
  Taal en Werk
  Taal en Participatie
  Taal voor Gevorderden
  Taal en Persoonlijke Financiële Administratie
  Voorbereiding op Inburgeringsexamen en op Staatsexamen I en II

  Wij werken met een vast lesprogramma en groepen op verschillende niveaus. Onze NT2-docenten geven taalles met als doel de participatie in de samenleving te vergroten. Bij de duale trajecten van de gemeente Amsterdam begeleiden docenten de cursisten bij het samenstellen van een portfolio en bij het in praktijk brengen van de taal op een taal-oefenplek. Bij de overige trajecten bereid je de cursisten voor op de verschillende examenonderdelen.

  Wat vragen we?
  Je hebt het certificaat NT2-docent en voldoende kennis en vaardigheid op het gebied van vakinhoud en didactiek om een krachtige leeromgeving tot stand te brengen. Uiteraard heb je ervaring en affiniteit met onze doelgroep en ben je een enthousiaste motivator. Daarnaast ben je (minimaal) twee tot drie dagdelen– overdag en/of ’s avonds – per week beschikbaar. Je kunt zowel als freelancer of in dienstverband bij TopTaal aan de slag.

  Wie is TopTaal?
  TopTaal is onderdeel van TopTaal Groep en is een opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal, met een breed pakket aan taalcursussen en -trainingen: privé, in groepsverband, voor laag- tot hoogopgeleiden. TopTaal verzorgt opleidingen voor zowel moedertaalsprekers als anderstaligen. In onze visie dient taal een doel, namelijk om beter te functioneren op het werk, een opleiding te volgen of mee te doen in de samenleving. TopTaal werkt op een aantal vaste leslocaties in verschillende stadsdelen in Amsterdam.

  Docent NT2 worden in Amsterdam?
  Stuur je motivatiebrief met CV naar solliciteren@toptaalgroep.nl onder vermelding van ‘NT2 docent Amsterdam’.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.