Word lid!

Edu4u is op zoek naar een NT2 docent voor de weekenden in Amsterdam

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd Edu4u is op zoek naar een NT2 docent voor de weekenden in Amsterdam

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3866
  Anoniem
  Gast

  Edu4u is 2.5 jaar geleden opgericht door voormalige vluchtelingen met het doel nieuwkomers te begeleiden naar een studie en/of baan toe in Nederland. Met ons cursusaanbod bereiden wij studenten voor op toelatingsexamens voor vele HBO en Universitaire studies. Inmiddels begeleiden wij meer dan 300 gemotiveerde studenten die uit het hele land naar Amsterdam komen. Om u een beter beeld te geven over hoe wij te werk gaan, delen wij graag de volgende video met u: https://www.youtube.com/watch?v=DGuQXSTGJho&t=71s

  Een goede beheersing van de Nederlandse taal is uitermate belangrijk voor het succesvol kunnen beginnen met een studie of een baan. Daarom willen wij graag begin februari ook beginnen met het verzorgen van lessen Nederlands op verschillende niveaus (A2, B1 en B2). De lessen vinden in het weekend op zowel de zaterdag als de zondag plaats en duren 3 uur per les (van 11:00-14:00 of van 14:30-17:30). Iedere cursusperiode zal +/- 12 weken duren. Daarnaast vinden de lessen plaats in Amsterdam.

  Voor deze lessen zijn wij, met ingang van begin februari, op zoek naar een enthousiaste, ervaren en gecertificeerde NT2 docent. In principe zijn wij op zoek naar een docent die twee groepen op zich zal nemen, maar in overleg kunnen we dit aanpassen. Verder bieden wij een marktconform salaris (een ZZP contract is ook mogelijk).

  Bent u in het weekend beschikbaar? Lijkt het u leuk om bij te dragen aan ons mooie project waarin nieuwkomers begeleid worden naar een nieuwe toekomst in Nederland? Wilt u in een energieke en dynamische omgeving werken? Bent u initiatiefrijk en wilt u werken op een plek waar je je creativiteit kan uiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij interesse kunt u uw CV en korte motivatie sturen naar sollicitaties@edu4u.nl.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.