Word lid!

Ervaring opdoen bij Taalschool als vrijwillige taalcoach (UTRECHT)

De Beroepsvereniging Forums Stageplaatsen Ervaring opdoen bij Taalschool als vrijwillige taalcoach (UTRECHT)

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3203
  Anoniem
  Gast

  In 2015 is Taal doet meer gestart met de samenwerking met Taal+. Taal+ biedt trainingen aan volwassenen die vanuit de bijstand aan het werk willen of werkenden die vanwege hun taalachterstand in een kwetsbare positie bij hun werkgever zitten. De Taal doet meer vrijwilliger geeft de cursisten extra ondersteuning bij lezen en schrijven. Dit gebeurt in principe tijdens de les die gegeven wordt door een NT2 docent.

  De lessen worden ’s morgens, ’s middags en ’s avonds gegeven. De lessen worden nu gegeven op de locaties Adriaen van Ostadelaan, Overvecht en Amsterdamsestraatweg, maar in de toekomst ook op ander locaties.

  In overleg met de docent van Taal+ wordt gekeken welke cursisten, welke ondersteuning nodig hebben. Je doet waardevolle ervaring op en je ontmoet veel mensen uit verschillende culturen.

  Heb jij een open en positieve instelling en vind jij het leuk om mensen te begeleiden en te helpen? Heb jij affiniteit met (NT2) onderwijs en heb je wekelijks zo’n 3 uur tijd voor vrijwilligerswerk? Kom dan ons team taalcoaches in de klas voor Taal+ versterken!

  Geïnteresseerd? Neem contact op met Yvonne Blok via yvonne@taaldoetmeer.nl of 030-2947594.

  http://www.taaldoetmeer.nl/2016/07/20/taalcoach-in-de-klas-worden-bij-taal-doet-meer/

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.