Word lid!

leidinggevende docententeam voor minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd leidinggevende docententeam voor minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3373
  Anoniem
  Gast

  Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

  Informatie algemeen
  Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele Utrechtse gemeenten en enkele gemeenten in Flevoland. Het werkgebied is opgedeeld in vier regio's, de werkzaamheden worden lokaal uitgevoerd met ondersteuning vanuit regiokantoren. Het hoofdkantoor van de stichting inclusief de staf en ondersteunende diensten (communicatie, personeel, (financiële) administratie en automatisering), geclusterd in het bedrijfsbureau, is gevestigd in Arnhem.

  Activiteiten
  De activiteiten van de stichting richten zich op de belangenbehartiging van vluchtelingen en op ondersteuning en begeleiding van asielzoekers, vluchtelingen en andere nieuwkomers. Centrale thema's in de dienstverlening zijn maatschappelijke participatie, inburgering / integratie en toelating, deze zijn uitgewerkt in producten. De werkzaamheden worden zowel decentraal (in de gemeenten) als centraal (in opvangcentra voor asielzoekers (AZC's), Proces Opvang Locatie (POL, Wageningen en Doetinchem) en Aanmeldcentrum (AC) Zevenaar uitgevoerd. Bij VWON werken circa  4400 medewerkers. Het grootste deel van het uitvoerende dienstverlenende werk wordt gedaan door de meer dan 4200 vrijwilligers op circa 70 locaties.

  Vacature
  VWON is vanaf 2013 aanbieder van inburgeringsprogramma's. We bieden op dit moment inburgeringslessen aan meer dan 1200 cursisten. Om dat kwalitatief goed te doen zetten heel veel medewerkers zich in. Veel taalcoaches, klassenassistenten, teamleiders èn gecertificeerde docenten. Door een wijziging gaat VWON NT2 docenten direct aansturen en in dienst nemen in m.n. onze regio's Zuid (Nijmegen en Tiel e.o.) en West (Veluwe).  Dat betekent dat we per 1 maart 2017 circa 40 NT2 docenten in dienst zullen hebben. Voor de aansturing en begeleiding van deze docenten zoeken we, voor de duur van een jaar, in totaal voor 2 fte minimaal twee 


  leidinggevende docententeam (M/V)
  minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week

  De hoofdtaken
  De algemene werkzaamheden van de leidinggevende docententeam richt zich op het leidinggeven en aansturen van docenten NT2.  De werkzaamheden zijn met name gericht op:
  het zorgen voor de juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting voor de dienstverlening;
  de werving, selectie en het inwerken van nieuwe docenten;
  het signaleren van deskundigheidsbehoeften van docenten;
  het bewaken van de kwaliteit en kwantiteit van de geboden dienst door docenten en het signaleren van mogelijke problemen en rapporteren hierover aan de leidinggevende en de programmacoördinator Inburgering;
  het leveren van  een bijdrage aan de ontwikkeling van en  mede verantwoordelijk voor het beheer van bestaande producten en instrumenten in afstemming met de programmacoördinator Inburgering.

  Functie-eisen
  HBO/HBO+ werk- en denkniveau;
  Ruime kennis van en ervaring met betrekking tot NT2 onderwijs, didactiek en inburgering
  Ervaring met het opzetten en uitvoeren van opleidingsactiviteiten, toetsing lesplannen en gedifferentieerd onderwijs;
  Kennis van en ervaring met leidinggeven aan gespecialiseerde professionals;
  Kennis van relevante softwareparketten;
  Kennis van welzijnsbeleid en relevante regelgeving m.b.t. inburgering;
  Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van rapporten en contacten met docenten en klanten;
  Proactief in het signaleren van problemen en deze zo adequaat mogelijk op lossen;
  Resultaatgericht werken voor het realiseren van afgesproken taken.

  Informatie over de vacature en functie
  Aanstelling is in het werkgebied van de stichting en werkdagen en -tijden zijn te bepalen in overleg.
  De leidinggevende docententeam geeft hiërarchisch leiding aan de docenten NT2 en ressorteert zelf hiërarchisch, vooralsnog, onder de directeur-bestuurder en functioneel onder de programmacoördinator Inburgering.
  Rijbewijs en auto ter beschikking hebben is een vereiste gezien de geografische spreiding van de diverse inburgeringslocaties.

  De CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening is van toepassing. De functie wordt nu gewaardeerd maar we gaan uit van een inschaling in schaal 9 van de salarisregeling CAO Schaal 9 heeft een bereik van € 2.609,- tot € 3.847,- bruto per maand bij een volledig dienstverband van 36 uur per week.

  Informatie over de procedure
  Vragen over de inhoud van de functie kunnen worden gesteld aan Ingrid Beute, programmacoördinator Inburgering via telefoonnummer 06-34348233 op 12 januari van 14.00 tot 16.00 uur en op 17 januari van 14.00 tot 16.00 uur. Informatie over de procedure is te verkrijgen bij P&O, te bereiken op telefoonnummer 026 3838451  (intern 2451). Het volledige functieprofiel is op te vragen via personeelszaken@vwon.nl

  Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

  Reageren
  Sollicitatiebrief met curriculum vitae, o.v.v. 'leidinggevende docentteam' per e-mail sturen aan vacatureleidingdoc01@vwon.nl

  Reacties moeten uiterlijk donderdag 19 januari 2017 om 09.00 uur binnen zijn.

  De eerste serie sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 26 januari. Uitgenodigde kandidaten ontvangen hierover z.s.m. bericht.  Daarna vindt nog een tweede serie gesprekken plaats op maandagmiddag  30 januari.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.