Word lid!

Module NT1 van de opleiding tot docent Basisvaardigheden, start 11 november 2020

De Beroepsvereniging Forums Trainingen, workshops & cursussen Module NT1 van de opleiding tot docent Basisvaardigheden, start 11 november 2020

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #4739
  petra45550
  Deelnemer

  Er is nog plaats voor enkele docenten in de Module NT1 van de opleiding tot docent Basisvaardigheden die van start gaat op 11 november.

  Kansen voor docenten NT2

  Aandacht voor ontwikkeling van basisvaardigheden is een actueel onderwerp. Deskundige docenten op het gebied van onderwijs aan Nederlandstalige volwassenen in de Nederlandse taal, digitale vaardigheden en rekenen worden steeds meer gevraagd. Zeker nu het nieuwe inburgeringsstelsel eraan zit te komen en gemeenten hun beleid voor educatie van álle volwassenen onder de loep gaan nemen. Voor docenten NT2 bieden de modules van de opleiding tot docent Basisvaardigheden dan ook kansen om het werkveld uit te breiden.

  De huidige deelnemers zijn zeer te spreken over de module: “Een prettige, goed doordachte opleiding, met variatie in de thema’s en uitgebreide feedback op de gemaakte opdrachten”.

  Er start een nieuwe groep op 11 november 2020. Deze opleiding wordt verzorgd door het ITTA, in samenwerking met coryfeeën uit het NT1-werkveld. Als je meer wilt weten over de module (inhoud, voorwaarden, etc.) dan kun je kijken op de pagina Opleiding docent NT1 (https://www.itta.uva.nl/trainingen/opleiding-docent-nt1-68) op de website van het ITTA. Bij vragen: neem gerust contact op: info@itta.uva.nl.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 11 maanden geleden door M Pool.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 11 maanden geleden door M Pool.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.