Word lid!

Movie Talk & spreekvaardigheid via (korte) films

De Beroepsvereniging Forums Nieuw lesmateriaal Movie Talk & spreekvaardigheid via (korte) films

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2629
  Anoniem
  Gast

  Movie Talk & spreekvaardigheid via (korte) films: in deze workshop van een dag maak je kennis met het gestructureerd inzetten van (korte) films om de spreekvaardigheid in je taallessen te bevorderen.

  Veel docenten willen graag met hun eigen lesmethode werken, maar willen daarnaast ook wel eens leuke andere tools inzetten in hun lessen. Daar kun je Movie Talk met TPRS vragentechnieken heel goed voor gebruiken! Het werken met korte en lange films is bijzonder stimulerend en motiverend voor cursisten en bovendien versnelt en vergemakkelijkt de beeldende kwaliteit van films het taalverwervingsproces. Je kunt het inzetten bij alle ERK-niveaus, ook bij beginners!

  Kom het zelf ervaren tijdens deze eendaagse workshop op woensdag 26 maart 2014! Je gaat naar huis met een uitgewerkte TPRS Movie Talk les – direct te gebruiken – plus de uitgewerkte lessen van de andere deelnemers aan de workshop. En je weet hoe je voortaan hiermee zelf verder kunt werken in je lessen. Naast spreken en luisteren komen ook schrijven en lezen aan bod.

  Lees hier meer en meld je daar desgewenst online aan: http://www.taalleermethodenwebshop.com/a-36324848/tprs-trainingen-amp-workshops-tlm-nl/26-03-2014-movie-talk-spreekvaardigheid-via-korte-films/

  N.B. De inschrijving sluit woensdag 19 maart 2014

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.