Word lid!

Neerlandica en gecertificeerd docente NT2 zoekt werk in Amsterdam

De Beroepsvereniging Forums Docent beschikbaar Neerlandica en gecertificeerd docente NT2 zoekt werk in Amsterdam

 • Dit onderwerp is leeg.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #2762
  mirry3258
  Deelnemer

  Beste lezer,

  Voor mij zijn taal en maatschappij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Reden te meer om destijds als neerlandica te kiezen voor het vak van docent Nederlands. Niet alleen vanwege de maatschappelijke dimensie van het vak, maar ook omdat ik zo met al mijn multiculturele medeburgers van de stad Amsterdam in contact zou komen. Onder mijn eigen naam, Mirry Dijkstra, en dat van mijn nieuwe taalbureau Het Gezegde, bied ik vanaf heden weer taalcursussen aan, aan alle doelgroepen en aan individuen met diverse taaldoeleinden.

  Het was destijds een fantastische ervaring om de hele wereld aan tafel te krijgen. Na een korte omweg langs de maatschappelijke vraagstukken die voortkomen uit de metropool wil ik graag weer aan de slag. Ik heb reeds ervaring met verschillende doelgroepen: Alfabetisering, Inburgering, Taal & Ouderbetrokkenheid en groepen die qua taaldoelen meer heterogeen van aard waren (studenten, werkzoekenden).
  Daarbij blijf ik door mijn onophoudelijke interesse voor de stad Amsterdam nauw betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen op het snijvlak van het fysieke en sociale. Zo hoop ik in mijn lessen taal en maatschappij ook daadwerkelijk met elkaar te verbinden, opdat cursisten met de taal de sleutel tot de samenleving verkrijgen.

  Graag ga ik met anderen de dialoog aan over het belang van taal en ontmoetingen met elkaar, want

  Met de stad in mijn gedachten/ ben ik nooit alleen/ zij biedt mij de kans op vele ontmoetingen/ ja, daar ga ik heen.

  Vriendelijke groeten,

  drs. Mirry Dijkstra
  U vindt mij ook op Linkedin.

  #3977
  Anoniem
  Gast

  hello
  i am looking for nt2 teachers to work in tall school in Rotterdam, if you are interested would you please contact us on 0615467982
  thank you 

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.