Word lid!

Online inspiratiemiddag Gezondheid en Taal, woe 14 juli van 13.30 – 16.30 uur

De Beroepsvereniging Forums Trainingen, workshops & cursussen Online inspiratiemiddag Gezondheid en Taal, woe 14 juli van 13.30 – 16.30 uur

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #5231

  Online Inspiratiemiddag Gezondheid en Taal door Pharos en ITTA

  De voorbereidingen voor de nieuwe wet inburgering zijn in volle gang. Misschien gaat jouw taalschool meedingen in een aanbesteding? Ben je er klaar voor? Heb je bijvoorbeeld aandacht voor gezondheid in je (taal)trajecten? De brede intake, het PIP en dus de gemeente vragen straks – gelukkig – om aandacht voor gezondheid. Immers: een cursist kan pas leren als hij lichamelijk en geestelijk lekker in zijn vel zit.

  Bespreekbaar maken én de juiste taal

  Maar hoe geef je hier als taalschool invulling aan? Hoe besteed je aandacht aan gezondheid? En welke lesmaterialen kun je inzetten om nieuwkomers de taal en kennis te geven om zich te redden in ons complexe zorgstelsel? Zoek je antwoord op deze vragen? Kom dan naar de studiemiddag op woensdag 14 juli.

  Gratis lesmateriaal

  Je ontvangt vooraf gratis een gedrukt exemplaar van Gezond Inburgeren van Pharos en een module van Gezonde Taal (Stichting Het Begint met Taal/van Dale).

  Aanmelden

  Meld je aan via de link:

  https://www.itta.uva.nl/nieuws/zomerse-inspiratiemiddag-gezondheid-en-taal-298

  Kosten: 75 euro

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.