Word lid!

Professionaliseren en netwerken in het zuiden (PEN-Zuid) en oosten (PEN-Oost)

De Beroepsvereniging Forums Trainingen, workshops & cursussen Professionaliseren en netwerken in het zuiden (PEN-Zuid) en oosten (PEN-Oost)

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3102
  Anoniem
  Gast

  Professionaliseren en netwerken in het zuiden (PEN-Z) en oosten (PEN-O)

  Naar studiedagen gaan, collega’s ontmoeten, met hen praten over het vak – dat willen veel docenten. Helaas is het niet altijd mogelijk naar het midden of westen af te reizen voor studiemiddagen. Na het succes van PEN-N in Assen en Hoogeveen (over schrijven) lanceert Taalbureau Olijhoek & Valk een vergelijkbaar initiatief in het zuiden en oosten: je volgt een korte workshop of presentatie, praat er met andere collega’s over door en tussendoor leg je contacten met collega’s uit je eigen regio.
  We komen voor het zuiden bijeen in Breda, voor het oosten in Nijmegen. Vita zal op beide locaties een workshop over uitspraak geven. Vanaf welk taalniveau ga je werken aan de uitspraak van je cursisten? En hoe doe je dat dan? Wat kun je aan bepaalde (bekende) uitspraakproblemen doen? Welke werkvormen en materialen kun je gebruiken? Daarna is er ruimte om in kleine groepjes aan de hand van vragen door te praten over deze workshop en zo ook kennis te maken met collega’s uit je regio. Je gaat weg met tips, werkvormen en schrijfopdrachten én met nieuwe contacten.

  Praktische informatie
  Voor wie: NT2-docenten in het zuiden en oosten
  Wat: workshop van 75 minuten, aansluitend in groepjes reflecteren op je eigen uitspraakonderwijs
  Wanneer & waar: woensdag 30 maart in Breda (PEN-Z) en maandag 11 april in Nijmegen (PEN-O)
  Tijdstip: 18.00-21.00 uur
  Aanmelden: stuur een mailtje naar info@olijhoek-valk.nl, je ontvangt dan alle informatie en de factuur
  Kosten: van € 45 voor € 40
  Minimaal 8 deelnemers per avond, maximaal 20
  De inhoud van beide avonden is hetzelfde.

  Kun je nu niet, maar zou je een volgende keer wel willen komen? We zijn van plan om dit vaker te organiseren en willen graag weten hoeveel docenten geïnteresseerd zijn in dit initiatief. Stuur ons een mail, dan houden we je op de hoogte van onze verdere plannen.

  Woon je in elders in het land en lijkt het je leuk als zo’n bijeenkomst ook bij jou in de buurt plaatsvindt? Mail ons en we nemen contact met je op.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.