Word lid!

Regina Coeli zoekt NT2-docenten

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd Regina Coeli zoekt NT2-docenten

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3156
  Anoniem
  Gast

  Regina Coeli zoekt NT2-docenten voor een project met Stichting Nieuw Thuis Rotterdam

  Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een
  vreemde taal in een kort tijdsbestek. In de volksmond heten we ‘de Nonnen van Vught’. Het rendement van onze taaltrainingen is hoog.
  Language Institute Regina Coeli zal het onderdeel ‘leren van de Nederlandse taal’ verzorgen van het programma van Stichting Nieuw Thuis Rotterdam. Deze stichting ontwikkelt een inburgerings- en integratieprogramma voor Syrische vluchtelingen die zich vestigen in Rotterdam.

  Inhoud project
  Met een team van NT2-docenten doceer je op locatie in Rotterdam aan een nader te bepalen aantal vluchtelingen met een verblijfsstatus afkomstig uit Syrië. Doelstelling is om hen binnen een periode van zestien weken naar taalniveau B1 te trainen, waarin ook een voorbereiding op het inburgeringsexamen is opgenomen. Daarnaast wil de stichting voorzien in een verlenging van de taaltraining met einddoel B2-niveau voor de cursisten die dat kunnen en willen. De trainingsperiode bestaat uit weekprogramma’s met individuele lessen en training in kleine groepen. Ter ondersteuning krijgen de cursisten tussen de trainingsweken een taalbuddy toegewezen.

  Profiel
  • Moedertaal Nederlands;
  • In bezit van post-hbo-certificaat Leraar Nederlands als tweede taal;
  • Ervaring in het begeleiden van niet-Nederlandstaligen naar het inburgeringsexamen;
  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam;
  • Oog voor cultuurverschillen;
  • Een flexibele inzetbaarheid, circa vier tot zes uur per dag, van maandag t/m vrijdag. Een ruime inzetbaarheid gedurende een aantal maanden vanaf juli/augustus is een pre.

  Uw vergoeding is marktconform. Contractvorm in overleg (payroll, ZZP). Het project vindt plaats in Rotterdam, zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf begin september 2016 starten en vier tot acht maanden duren.
  De selectiegesprekken vinden plaats in mei/juni. Bij gebleken geschiktheid volgt een korte interne training voor aanvang van het project.
  U kunt uw sollicitatie, inclusief een kopie van het diploma/certificaat post-hbo Leraar Nederlands als tweede taal, sturen naar Maud Smits (HR adviseur), via hr@reginacoeli.nl of:
  Language Institute Regina Coeli
  Postbus 2055
  5260 CB VUGHT
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maud Smits op telefoonnummer 073-684 87 90.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.