Word lid!

Taal werkt beter!

De Beroepsvereniging Forums Nieuw lesmateriaal Taal werkt beter!

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2501
  margreet7107
  Deelnemer

  Taal werkt beter is een methode voor beginners die nauw aansluit bij de situatie op de werkvloer. Het werkboek bevat 16 lessen waarin onderwerpen als veiligheid en hygiëne, je ziek melden, opkomen voor jezelf, aan bod komen aan de hand van dialogen, teksten en taalriedels. De cursisten krijgen allerlei oefeningen en opdrachten aangereikt waarmee ze het geleerde direct in praktijk kunnen brengen.
  Taal werkt beter is bij uitstek geschikt om samen met een docent in groepsverband, ook in een omgeving waar geen multimediale middelen zijn, te volgen. De oefeningen en schrijf- en spreekopdrachten kunnen in tweetallen of kleine groepjes worden uitgevoerd. De instructies in het werkboek zijn duidelijk en gericht op zelfstandig werken. Na iedere vijf lessen volgt een herhalingshoofdstuk over de behandelde stof en een toets.
  Op de bijbehorende site, http://www.taalwerktbeter.nl, staan woordenlijsten met vertaling in een aantal talen, audiomateriaal, zoals teksten en taalriedels, extra materiaal om te oefenen met schrijven en spreken en een uitgebreide docentenhandleiding.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.