Word lid!

Vacature Docent NT2 / Docent ISK, Arnhem

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd Vacature Docent NT2 / Docent ISK, Arnhem

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3473
  Anoniem
  Gast

  Welke docent helpt een groep anderstalige jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar op weg naar regulier onderwijs?

  Wij zijn op zoek naar een bevoegd en ervaren docent NT2 / docent ISK, Arnhem, met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.

  Als docent van een Internationale Schakelklas (ISK) geef je les aan leerlingen tussen de 12 en 18 jaar, die de Nederlandse taal niet voldoende beheersen om in het reguliere onderwijs in te stromen.De nadruk ligt op het verbeteren van het taalniveau, maar je geeft ook basiseducatievakken en je besteedt veel aandacht aan sociale vaardigheden. Het is de bedoeling dat deze leerlingen na 1,5 tot 2 jaar doorstromen naar een gewone klas binnen het Voortgezet Onderwijs.Voor deze functie zoeken we een docent met pit, die ervaring heeft in het voorgezet onderwijs of het MBO en bij voorkeur affiniteit heeft met de doelgroep.

  Het doceren van de Nederlandse taal aan anderstaligen is voor jou geen probleem. Tevens ben je in staat om in korte tijd een functionele en constructieve band op te bouwen met een groep jongeren voor wie het toekomstbeeld nog niet helemaal duidelijk is. Dit vraagt creativiteit, zelfvertrouwen en onderwijservaring! Naast Nederlands is je kennis van de Engels taal goed en kun je op een basaal niveau en heel praktijkgericht vakken als rekenen en wereldoriëntatie geven.

  Functie eisen:

  Je bent in het bezit van een PABO diploma of een 2e graads lesbevoegdheid
  Je hebt ervaring met NT2 onderwijs in de niveaus A1, A2, B1 en B2 (NT2 certificering is een pré)
  Je hebt affiniteit met ISK leerlingen
  Je bent een enthousiaste motivator die ondernemend, zelfstandig en dienstverlenend is
  Je bent in staat om het onderwijs op aantrekkelijke wijze aan te bieden aan de ISK doelgroep
  Je bent in staat om sociale problematiek snel te signaleren
  Je bent flexibel, kunt goed omgaan met wisselingen van leerlingen in de klas
  Je bent een kerndocent en in staat om, naast Nederlands, alle basisvakken te geven en met uiteenlopende materialen en methoden te werken.
  Je woont in de regio

  Arbeidsvoorwaarden:

  Je treedt in dienst bij Bisbee Onderwijs, het aantal uur wordt in overleg vastgesteld. Bij een succesvolle inzet is er uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  De salariëring ligt tussen de € 2500,- en € 4000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uren per jaar). De salariëring is afhankelijk van diplomering en ervaring.
  Daarnaast bieden wij goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke netto ontkosten- en een reiskostenvergoeding.

  Bedrijfsomschrijving:

  Bisbee Flexonderwijs richt zich op de uitvoering van onderwijs binnen de volwasseneneducatie, de Internationale Schakelklassen (ISK) en het mbo. Bisbee beschikt over bekwame en ervaren trainers en docenten. De expertise ligt op de vakgebieden Nederlands (NT2), rekenen, inburgering en participatie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.