Word lid!

Vacature voor Docent als Trainer NT2 en participatie, Rotterdam

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd Vacature voor Docent als Trainer NT2 en participatie, Rotterdam

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3468
  Anoniem
  Gast

  Ben jij een onderwijsprofessional in hart en nieren , maar houd je tegelijkertijd van afwisseling en leuke uitdagingen? Wil je je liever niet verbinden aan één onderwijsinstelling, waar je jaren hetzelfde lesprogramma draait in hetzelfde team, op dezelfde locatie? Dan past een flexibele organisatie en uitvoering van trainingen wellicht bij je. Bisbee biedt je die ruimte.

  Wij zoeken docenten die als trainers gaan werken voor trajecten van één van onze samenwerkingspartners in Rotterdam. Deze projecten zijn bedoeld voor anderstalige volwassenen welke begeleid worden op gebieden zoals Taal & Gezondheid en Taal & Werk. Deze cursussen starten binnenkort.

  Functie eisen:

  Een 2e of 3e graads lesbevoegdheid hebben;
  Echte Taalexperts zijn;
  Voor een groep kunnen staan als een begeleider van het leerproces;
  Ervaring hebben met en kennis hebben van één van de volgende gebieden: gezondheidsvaardigheden, gezinsaanpak EU-arbeidsmigranten, begeleiden naar (vrijwilligers)werk.
  Ervaring hebben met lesgeven aan anderstalige volwassenen;
  Interesse hebben in en ervaring hebben met het werken met de betreffende doelgroepen;
  Kunnen werken met zeer heterogene groepen;
  Beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en een open, onderzoekende en positieve houding;
  Wonen in de regio Rotterdam.
  Wij zijn niet op zoek naar docenten die gewend zijn les te geven op een klassikaal niveau en werken vanuit een vastomlijnde methode;Wij zijn wel op zoek naar trainers die het trainingstraject zien als een proces waarin de cursisten ontdekken hoe ze competenties kunnen ontwikkelen. Als trainer begeleidt u dit proces.

  Arbeidsvoorwaarden:

  De trainer wordt, afhankelijk van de instelling waarbij hij/zij dit project gaat uitvoeren, ingezet voor 2 á 4 dagdelen per week gedurende een aantal maanden. De salariëring ligt tussen het niveau van € 2500,- en € 3000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (normjaartaak van 1659 uren). Salariëring is afhankelijk van diplomering en ervaring.

  Bedrijfsomschrijving:

  Bisbee Flexonderwijs is een jong, succesvol en flexibel bedrijf waar enthousiaste mensen actief zijn in de uitvoering van onderwijs binnen het MBO, de ISK en de BVE sector. Wij investeren in de ontwikkeling van onze docenten en bieden onder meer ondersteuning bij opleidingstrajecten. Onze expertise ligt in de vakgebieden Nederlands, rekenen, inburgering, participatie en ICT. Wij beschikken over bekwaam en ervaren personeel. De bekwaamheid van ons personeel komt tot uiting in de betrokkenheid en ervaring in het werk en de omgang met de doelgroep.

  Interesse? Mail je cv naar s.bastiaansen@bisbee.nl

  http://www.bisbee.nl/docenten/vacatures/trainer-nt2-en-participatie/

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.