Word lid!

Van Dale Dutch Grammar – CEFT A1 to B2 step-by-step

De Beroepsvereniging Forums Nieuw lesmateriaal Van Dale Dutch Grammar – CEFT A1 to B2 step-by-step

 • Dit onderwerp is leeg.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #3540
  Anoniem
  Gast

  In de succesvolle reeks Van Dale Grammatica’s is onlangs verschenen: Van Dale Dutch Grammar, speciaal gemaakt voor iedereen die Nederlands leert en wiens eerste of tweede taal Engels is.
  De Van Dale Grammatica's worden gewaardeerd vanwege het glasheldere overzicht, de vernieuwende didactische indeling op ERK-niveau (CEFR) en de compleetheid.
  Deze Van Dale Dutch Grammar is volgens hetzelfde principe gemaakt, maar nu is als steuntaal Engels gebruikt voor het leren van het Nederlands.
  De Nederlandse grammatica wordt gepresenteerd in duidelijke tabellen en is ingedeeld op basis van het Europees Referentiekader (ERK). Er is een duidelijke opbouw van het basisniveau A1 tot niveau B2. Omdat elk niveau z’n eigen kleur heeft, is het opzoeken heel makkelijk. Elk grammaticaal onderwerp wordt geïntroduceerd met een overzichtspagina. Bij de uitleg staan veel heldere voorbeeldzinnen die steeds passen bij het betreffende ERK-niveau.

  De Van Dale Dutch Grammar is geschreven door ervaren taaldocenten en heeft net als de andere Van Dale Grammatica’s een handzaam formaat. Door de slappe kaft gaat opzoeken makkelijk en snel. De prijs is € 24,99, ISBN: 9789460773587. E-books (ePub3): € 17,99. Verkrijgbaar via de reguliere (online)boekhandel en in de Van Dale-webwinkel: https://webwinkel.vandale.nl/nt2
  In de Van Dale-webwinkel staat ook een voorproefje (bladerbare pdf): https://issuu.com/vbku/docs/9789460773587_biw_inkijk  This book gives you a complete overview of Dutch grammar. The grammar is explained at different levels of language proficiency, so that you can study it at the level that suits you best. And the easy-to-use tables make even the most difficult aspects of Dutch grammar clear and understandable.

  Get a grip on Dutch grammar!
  • Presented in clear tables
  • Explained at different levels, based on the Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)
  • Clearly structured from basic level A1 to level B2
  • Each level has its own colour for easy recognition
  • Clear example sentences suited to each CEFR level

  The Van Dale Dutch Grammar has been written by experienced language teachers. It is indispensable for anyone who is learning Dutch and whose first or second language is English.

  #4069
  Anoniem
  Gast

  What information did you study from which source helped me?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.