Word lid!

Vrijwilligers gezocht!

De Beroepsvereniging Forums Docent gevraagd Vrijwilligers gezocht!

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2561
  Anoniem
  Gast

  Voor een zeer specifiek non-profit project zoekt Taleninstituut TaalTaal taalkundig onderlegden (Nederlands en/of Engels) om onderbouwde gesprekken te voeren met deelnemers en dialogen tussen hen aan te wakkeren. Grammatica is hierin van zeer ondergeschikt belang, het gaat vooral om (durven) praten.

  Het profiel van de ideale kandidaat is iemand die op dit moment met een studie Nederlands of Engels bezig is en onder begeleiding van TaalTaal-docenten ervaring wil opdoen. Heb je al wel (veel) ervaring, dan ben je natuurlijk ook welkom.

  Je werkt met meerdere collega's samen om een wat grotere groep mensen aan het praten te krijgen en te houden. Je hoeft nog niet over een afgeronde taalstudie te beschikken, maar vanuit de voorbeeldfunctie is een goede beheersing uiteraard een must. We willen niet dat de deelnemers straks – bij wijze van spreken – zeggen “hun zijn groter als mij“.

  Wat je kan verwachten: onderdeel zijn van een team, lachen, denken, praten, vriendschap en veel (sociaal) contact.

  Heb je interesse of ken je iemand die dit met veel plezier zou willen aanpakken? Dan horen we graag van je op info@taaltaal.nl !

  Iedereen alvast prettige feestdagen en een voorspoedig 2014 gewenst!

  vlaggen400s.png

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.