Word lid!
Berichten voor de leden

Het programma van de NT2-conferentie is rond! De voorpret kan beginnen!

Het programma van de NT2-conferentie van 25 september as. is rond, zowel voor fysieke deelname als voor online deelname. En het is weer een gevarieerd en interessant programma geworden, dankzij de bijdragen van heel veel presentatoren!
Alle leden, die belangstelling hebben voor deelname aan de conferentie, kunnen zich nu al voorbereiden op de inhoud. Vanaf 1 september as. kan men zich aanmelden voor de conferentie. Via een link, die op deze website geplaatst wordt. Bij het aanmelden kiest u gelijk voor de te volgen presentaties en workshops.
De deelnameprijs voor fysieke deelnemers is €140, de deelnameprijs voor online deelnemers is €95.
De openingslezing, de verkiezing van de NT2-docent van het jaar en enkele presentaties kunnen tegelijkertijd door fysieke en online deelnemers gevolgd worden. Daarna splitst het programma zich in twee varianten.
Er is een materialenmarkt op locatie, maar ook online! En natuurlijk krijgen alle deelnemers een Bewijs van Deelname.
Er is een programma en een document met de uitgebreide beschrijving van alle presentaties en workshops voor de fysieke deelnemers.
En er is een programma en een document met de uitgebreide beschrijving van alle presentaties en workshops voor de online deelnemers.
Op dit moment kunnen we nog niet zeggen hoeveel deelnemers we op de fysieke locatie van de conferentie kunnen ontvangen.
Zodra we meer nieuws hebben, plaatsen we dit weer op de BVNT2-site.