Word lid!
Berichten voor de leden

Nieuws over de NT2-conferentie van 25 september as.

Goed nieuws: het programma van de NT2-conferentie die op 25 september as. gehouden
wordt voor zowel fysieke deelnemers als online deelnemers, is zo goed als rond. Binnenkort wordt het programma op de website bekend gemaakt, zodat belangstellenden zich alvast kunnen voorbereiden. De conferentie is alleen toegankelijk voor leden van de BVNT2.

Pas vanaf 1 september as. zal het mogelijk zijn om zich aan te melden voor 1 van de 2 varianten van de NT2-conferentie. Bij het aanmelden kiest men bij beide opties gelijk voor de te volgen presentaties en workshops.
Tijdens de plenaire opening zal door het bestuur de NT2-docent van het jaar bekend gemaakt worden. Wist u dat u al een collega kan voordragen? Zie: https://bvnt2.org/nt2-docent-van-het-jaar-2021/
Binnenkort worden ook uitgevers en ondersteunende instellingen uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de NT2-conferentie. De materialenmarkt zal wel op een andere manier worden vormgegeven, we streven ernaar om ook online deelnemers goed te informeren over nieuwe uitgaves van lesmaterialen enz.

De organisatie houdt uiteraard rekening met de coronarichtlijnen en overlegt geregeld met de gastlocatie Fontys over de (on)mogelijkheden.
Wordt vervolgd!

BVNT2 werkgroep conferenties