Word lid!
Berichten voor de leden

Vacature voor nieuwe penningmeester bestuur BVNT2

Het bestuur van de BVNT2 is op zoek naar een nieuwe penningmeester om het penningmeesterschap van Simon Verhallen (na 18 jaar!) over te nemen. Op de komende digitale ALV en in het najaar zullen we op de conferentie op gepaste wijze afscheid nemen van Simon. Echter, de werkzaamheden moeten zo spoedig mogelijk worden doorgegeven en overgedragen. Daarom zijn we met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Van de penningmeester wordt verwacht basiskennis te hebben van boekhouden, het leuk te vinden eenmaal per jaar een kort verslagje/begroting van het boekjaar op te stellen en het komende jaar de lopende rekening te beheren. De functie wordt in eerste instantie vervuld voor 1 jaar, en als het je bevalt, dan kan dit langer worden voortgezet. We zoeken voor deze rol een integer en vertrouwelijk persoon, iemand die basiskennis van boekhouden bezit, maar zelf op geen enkele manier belangenverstrengeling met haar/zijn eigen activiteiten heeft.

Op dit moment wordt het penningmeesterschap tijdelijk waargenomen door Teun van Iperen. We hopen de kennis en kunde van Simon zo spoedig mogelijk over te kunnen dragen aan een nieuwe penningmeester.

Heb je belangstelling, vind je het leuk om minimaal een jaar het bestuur op deze manier te ondersteunen en ben jij die integere en vertrouwelijke persoon? Stuur dan  een mail naar: secretariaat@bvnt2.org.