Word lid!

Werkgroep Conferenties

Actualiteiten

Grote conferentie op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023.

Dit jaar bestaat de BVNT2 20 jaar, en dat vieren we met een grote conferentie op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023. (De conferentie is opgeschoven n.a.v. twee activiteiten op 2 juni die ook interessant zijn voor de NT2-professional). Tijdens deze twee dagen zijn er volop mogelijkheden voor deelnemers om hun kennis te verdiepen en verbreden. Het inhoudelijke programma is daarom de kern van de conferentie. Naast het inhoudelijke programma organiseren we ook veel verbindende activiteiten, zoals een boekenmarkt, banenmarkt, een diner en een spetterend feest.

 

Wilt u bijdragen aan het inhoudelijk programma? Doet u onderzoek dat voor NT2-docenten interessant is? Dan kunt u uw bevindingen delen in een lezing. Hebt u ervaring met een nieuwe aanpak, en zit daar uw expertise? Ook dat kunt u via een lezing delen met collega’s. Of u demonstreert de werkwijze in een workshop. Dat geldt natuurlijk ook voor vernieuwende werkvormen. Er is dit jaar geen specifiek thema, maar actuele bijdragen worden altijd gewaardeerd.

 

De conferentie zal plaatsvinden in het Postillion hotel in Bunnik.

Het is vanaf heden mogelijk om een presentatievoorstel in te dienen. Het aanmeldformulier vindt u hieronder. De deadline voor deze ‘call for papers’ is 15 maart 2023. De werkgroep Conferenties neemt uiterlijk eind maart contact met u op over uw bijdrage.

 

 

De Werkgroep Conferenties is te bereiken op dit e-mailadres: conferentie@bvnt2.org