Word lid!
Berichten voor de leden

Inschrijving lustrumconferentie verlengd: aanmelden kan nog tot 9 juni.

Met veel plezier kunnen we inmiddels meer vertellen over alle activiteiten op de lustrumconferentie op 23 en 24 juni in Bunnik.

Vrijdag 23 juni openen we de conferentie met een paneldiscussie over ‘hot topics’ in de NT2- en inburgeringswereld. De panelleden zullen een goede vertegenwoordiging zijn van ons brede werkveld. Zaterdag 24 juni openen Camille Welie en Bart Deygers de dag met een prikkelende lezing met als titel “Naar een effectieve didactiek: uitdagingen en kansen voor het NT2-onderwijs”. Daarnaast wordt tijdens de conferentie de Carola van der Voort-bokaal uitgereikt aan de NT2-docent van het Jaar. Ook zal Peter Schoenaerts, bekend van zijn Podcast “Docent NT2”, tijdens de conferentie interviews afnemen voor een speciale podcast ter ere van het lustrum van de vereniging.

De kern van beide dagen is een programma met lezingen en workshops voor alle (toekomstige) NT2-professionals. We hebben ook dit jaar weer ons best gedaan om deelnemers een grote keuzevrijheid te geven, zodat je jouw ideale programma kunt samenstellen. In de ronde in de ochtend kun je bijvoorbeeld kiezen om een lezing van 60 minuten te volgen, of een workshop van 90 minuten. ’s Middags kun je kiezen uit een lange workshop of lezing van 90 of 120 minuten, of twee kortere lezingen of workshops van 60 minuten. Op deze manier is er echt voor ieder wat wils.

Naast het inhoudelijke programma organiseren we gedurende beide dagen een boekenmarkt waar je het nieuwste aanbod van NT2-producten kunt bekijken, én een banenmarkt waar je contact kunt leggen met taalscholen uit het hele land. Ook zullen we op verschillende manieren mogelijkheden creëren om te netwerken, en om intervisiegroepen te starten met docenten uit jouw omgeving.

De BVNT2 bestaat 20 jaar, en op deze tweedaagse conferentie is het dan ook dubbel feest. Na afloop van het inhoudelijke programma is er op vrijdag voor leden de gelegenheid om de ALV bij te wonen in de namiddag. ’s Avonds volgt er een diner en als kers op de taart een echt lustrumfeest met live band tot in de late uurtjes. Op zaterdag eindigt de conferentie met een energieke muzikale afsluiting bij de borrel.

Wij kunnen niet wachten om in juni dit jubileum met jullie te vieren. Hopelijk tot dan!

 

Prijzen deelname conferentie

 •  Lid:
  – 1 dag kost 120 euro
  – 2 dagen = 230 euro
  – 35 euro voor diner
 • Geen lid:
  – 1 dag = 150 euro
  – 2 dagen = 290 euro
  – 35 euro voor het diner.
 • Student-lid of Vlaams lid:
  – 1 dag = 75 euro.
  – 2 dagen = 140 euro
  – 35 euro voor het diner

Het feest op vrijdagavond is gratis want wie jarig is, geeft een feest! (2 consumptiebonnen gratis)

 

Om de juiste prijs te krijgen, zorg dat u ingelogd bent op uw Mijn BVNT2 account.